Anto Vukoje kandidat HDZ-a za načelnika općine Darda

Članak objavljen: 21.12.2012.

Anto Vukoje kandidat HDZ-a za načelnika općine Darda

Na sjednici Općinskog odbora HDZ-a Darda, održanoj 21. prosinca 2012, izabran je kandidat za načelnika općine Darda na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2013. godine.

Za kandidata je predložen sadašnji načelnik i predsjednik HDZ-a općine Darda, g. Anto Vukoje, a prijedlog je jednoglasno usvojen.

“Zahvaljujem vam se na povjerenju i potpori. Smatram da sam u svome dosadašnjem načelničkom mandatu, koji još traje više od 5 mjeseci, radio najbolje što sam mogao, a tako ću i nastaviti.

Kao što vidite, ne radimo nekakvu kozmetiku da bi nekome zamazali oči već radimo ono što je potrebno napraviti kao što su kanalizacija, plin, oborinska odvodnja, industrijska zona itd. Sve to radimo zato što je to prioritet, a i polako krećemo i sa uljepšavanjem, a prvi korak je uređenje centra Darde. Nikada nisam obećavao brda i doline, već samo kako ću raditi, biti uvijek pristupačan našim sumještankama i sumještanima, i dati sve od sebe da zajedno razvijemo i izgradimo našu općinu Darda. “, izjavio je Vukoje.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se