Izabrano novo vodstvo Mladeži HDZ-a općine Darda

Članak objavljen: 03.07.2014.

Izabrano novo vodstvo Mladeži HDZ-a općine Darda

U srijedu, 2. srpnja 2014., održana je izborna skupština Mladeži HDZ-a općine Darda na kojoj je izabrano novo vodstvo istoimene organizacije.

Za novu predsjednicu Mladeži izabrana je Mirta Prusina, a u sastav općinskog odbora izabrano je još 6 članova.

Uz izaslanike, izbornoj skupštini nazočili su predsjednik HDZ-a općine Darda – Anto Vukoje, te dopredsjednik HDZ-a općine Darda – Ivan Hodak.

Prvi se nazočnima obratio, dosadašnji predsjednik Mladeži HDZ-a općine Darda, Dalibor Branilović: “Mladež HDZ-a je svojim radom i zalaganjem, te komunikacijom sa mještanima, dokazala da je najjača organizacija Mladeži u općini Darda i jedna od najaktivnijih na području Osječko-baranjske županije. Moram reći kako sam iznimno ponosan što sam imao tu čast da budem predsjednik Mladeži HDZ-a. No, godine nose svoje, te u 10. godini aktivnoga rada u Mladeži, smatram kako je došao red da kormilo preuzmu nove mlade snage, a ja im mogu obećati da ću im uvijek stojati na raspolaganju. Uvjeren sam kako neće nastaviti raditi kao i do sada, već da će raditi još više i još bolje.

Zatim se okupljenima obratio, predsjednik HDZ-a općine Darda i načelnik općine Darda, Anto Vukoje: “Iznimno sam ponosan na našu organizaciju Mladeži koja je u svakom trenutku odradila dobar posao i koja je uvijek imala inicijativu za neke nove stvari. Baš to je i bio jedan od razloga zašto smo još 2005. inzistirali na jačem uključivanju Mladeži u rad HDZ-a na području općine Darda. Sada možemo reći da smo kroz jedan dobar vremenski period stvorili jednu homogenu i učinkovitu organizaciju HDZ-a u općini Darda koja predstavlja odličan spoj mladosti i iskustva. Novom vodstvu želim puno uspjeha u radu i obećajem punu potporu u svakome smislu.

Na kraju se okupljenima obratila novoizabrana predsjednica Mladeži HDZ-a općine Darda, Mirta Prusina: “Želim vam se zahvaliti svima na ukazanom povjerenju meni kao predsjednici. Zapravo nije bitno tko je predsjednik i tko ima koju funkciju, svi smo mi jednaki i raditi ćemo kao tim. Želim se zahvaliti bivšem vodstvu i predsjedniku, te vam obećajem kako će organizacija Mladeži i dalje intenzivno nastaviti sa svojim aktivnostima na području općine Darda.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se