Izbori za Temeljne ogranke na području općine Darda

Članak objavljen: 30.03.2012.

Izbori za Temeljne ogranke na području općine Darda

U kino sali u Dardi, 23. ožujka, održani su izbori za predsjednika i članove Temeljnog ogranka HDZ-a Darda, te izaslanike na izborima za Općinski odbor HDZ-a Darda. Za predsjednika Temeljnog ogranka HDZ-a Darda izabran je Ivan Moguš.

Kao glavne zadatke svoga budućeg predsjedništva, novi predsjednik TO HDZ-a Darda naveo je aktivniji rad Temeljne organizacije Darda u pripremama za lokalne i parlamentarne izbore, detaljni pregled i ažuriranje popisa članova HDZ-a na području Darde, daljnji rad na učlanjenju novih članova te suradnju i potporu u daljnjem radu Općinskog odbora HDZ-a.

Za predsjednika Temeljnog ogranka HDZ-a Mece, 22. ožujka, izabran je Ivan Hodak koji je na tom mjestu naslijedio dosadašnjeg predsjednika Ivana Pintara.

Predsjednik OO HDZ-a Darda, Anto Vukoje, čestitavši izabranima, izjavio je kako mjesto predsjednika Temeljne organizacije predstavlja veliku čast, no i veliku odgovornost, te kako očekuje još aktivniji rad Temeljnih ogranaka u pripremi za lokalne izbore 2013. godine.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se