Izborna skupština Mladeži HDZ-a općine Darda

Članak objavljen: 14.07.2012.

Izborna skupština Mladeži HDZ-a općine Darda

U subotu 14.srpnja 2012., održana je redovna izborna skupština Mladeži HDZ-a, općinske organizacije Darda.

Za predsjednika Mladeži HDZ-a općine Darda jednoglasno je izabran Dalibor Branilović.

U općinski odbor Mladeži HDZ-a općine Darda izabrani su: Katarina Drvoderić, Boris Oroz, Zoltany Ileš, Maja Novak , Davor Marušić, Juraj Šumanovac, Sanja Novak , Dražen Oroz, Mirta Prusina i Vlatko Vlahek.

Sjednici su nazočili predsjednik općinskog odbora HDZ-a Darda i načelnik općine Darda-Anto Vukoje, predsjednik MHDZ-a Osječko-baranjske županije-Goran Soldo i dopredsjednik MHDZ-a Osječko-baranjske županije i predsjednik Vijeća općine Darda-Antonio Branilović.

Goran Soldo, predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije, u svome je obraćanju izaslanicima istaknuo kako je Mladež HDZ-a općine Darda uvijek predstavljala jednu od najaktivnijih organizacija mladeži u županiji, te su zahvaljujući tome uvijek bili visoko zastupljeni u županijskom odboru u čijem se sadašnjem sazivu nalaze dva člana, od kojih je jedno i dopredsjedničko mjesto. Izrazio je nadu kako će novoizabrano vodstvo nastaviti s dosadašnjim kvalitetnim radom.

Izaslanike je pozdravio predsjednik HDZ-a općine Darda, Anto Vukoje, sa nekoliko prigodnih riječi. “Otkada sam postao predsjednik HDZ-a općine Darda, zalagao sam se za davanje više povjerenja našim mladim članovima i mogu reći kako smo u velikoj mjeri upravo zahvaljujući vama, našoj mladeži, ostvarili povijesni rezultat na prošlim lokalnim izborima u općini Darda. U sastavu općinskog odbora HDZ-a, od 13 članova, 6 je iz redova mladeži, dok su u općinskim tijelima predsjednik Vijeća općine Darda i još dva člana iz redova mladeži. To je dokaz koliko mi “seniori” vjerujemo u vas mlade i smatramo kako ste vi naša nova pokretačka snaga. Samo tako nastavite!”

Naposljetku, izaslanicima se obratio i novoizabrani predsjednik Dalibor Branilović: “Zahvaljujem se svima na povjerenju koje ste mi ukazali i učiniti ću sve kako bih to povjerenje i opravdao. Sretan sam što u posljednje vrijeme sve više mladih pristupa Hrvatskoj Demokratskoj Zajednici i vjerujem kako će se takav trend nastaviti i dalje. Zahvaljujem se dosadašnjem predsjedniku i nadam se da ću barem mrvicu biti uspješan kao on.”

Izborna skupština zaključena je uz himnu HDZ-a “Bože, čuvaj Hrvatsku!”.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se