Izgrađen parking u stambenom naselju A.G. Matoša u Dardi

Članak objavljen: 17.11.2013.

Izgrađen parking u stambenom naselju A.G. Matoša u DardiDovršena je izgradnja parkinga u stambenom naselju u ulici A.G. Matoša. Parking se sastoji od 68 novih parkirnih mjesta, sa oborinskom odvodnjom, novom rasvjetom i novim nogostupima.

Glavni izvođač, u većini radova, je komunalni pogon općine Darda. Jedna od najvažnijih stvari vezanih uz ovaj projekt svakako je činjenica da se, zbog toga što je radove izvodila domaća komunalna tvrtka, značajno uštedjelo.

Naime, prema projektnoj dokumentaciji vrijednost radova bila je milijun i 700 tisuća kuna bez PDV-a, no zahvaljujući činjenici da je posao odradila domaća komunalna tvrtka, krajnji je iznos bio samo 730 tisuća kuna.

“Drago nam je što su napokon i stanovnici stambenog naselja u ulici A.G. Matoša dobili adekvatan parking, rasvjetu i nogostupe. Radovi su bili dugotrajni, ali i komplicirani, prije svega zbog izgradnje sustava oborinske odvodnje koji se uključuje na postojeću infrastrukturu u centru. Ovim putem želim se zahvaliti na strpljenju svim mještanima koji žive u ovdje u zgradama. Znam da im nije bilo lako, ali kada se vidi konačan rezultat, svi smo svjesni da se isplatilo. Moram pohvaliti djelatnike naše općinske komunalne službe koji su u velikoj mjeri sudjelovali u izgradnji ovoga parkinga i odradili odličan posao čime je općina uštedjela skoro milijun kuna svojih sredstava.”, izjavio je načelnik Anto Vukoje.


POGLEDAJTE FOTOGALERIJU


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se