Komunalno Bilje popustilo pod pritiscima

Članak objavljen: 08.02.2013.

Dva dana nakon tiskovne konferencije načelnika Vukoje i načelnice Bilkić u kojoj su prozvani tvrtka Komunalno Bilje, direktor Lozić, te HDSSB, za opstruiranje finaliziranja projekta fekalne kanalizacije, tvrtka Komunalno Bilje podlegla je pritiscima i podnijela zahtjev za tehničkim pregledom, odnosno, pokrenula je proceduru za ishođenje uporabne dozvole.

“Žalosno je što moramo preko medija vršiti pritisak da netko obavi posao za koji je plaćen. Sama činjenica da je Komunalno Bilje podnijelo zahtjev za tehničkim pregledom svega dva dana nakon naše tiskovne konferencije sve govori i potvrđuje naše izjave kako ne postoji, i kako nikada nije niti postojala ikakva prepreka za obavljanjem tehničkog pregleda, ishođenjem uporabne dozvole i, u konačnici, stavljanjem u funkciju fekalne kanalizacije.

Ne razumijem kakvi mogu biti nečiji politički motivi da pokuša opstruirati nešto što je od vitalnog značaja za mještane obje općine. Nadam se da će se ovime priča oko fekalne kanalizacije napokon završiti…”, izjavio je načelnik Vukoje.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se