Nelegalna gradnja u Meci

Članak objavljen: 17.04.2013.

Nelegalna gradnja u MeciNačelnik Općine Darda Anto Vukoje oglasio se u vezi nelegalne gradnje u Meci. Naime, prošlog vikenda na inicijativu Mjesnog odbora Mece i HDSSB-a u Beljskoj ulici počeli su nelegalni radovi na gradnji spomenika.

“U vrijeme kada država prisiljava građane da legaliziraju objekte građene prije 30 godina, nevjerojatno je da netko dođe na ideju nelegalne gradnje. Niti su ishodili građevinsku dozvolu, niti dobili suglasnost općine, pa smo radove na gradnji nekakvog spomenika prijavili građevinskoj inspekciji i policiji. To su vjerojatno napravili po uzoru na svoje stranačke čelnike, koji imaju iskustva sa nelegalnom gradnjom u Meci”, rekao je Vukoje.

Ovo nije prvi slučaj nelegalne gradnje u Meci. Podsjetimo, kako je prije parlamentarnih izbora izgrađeno rukometno igralište u Meci od strane Osječko-baranjske županije (HDSSB), isto tako nelegalno, bez ikakvog projekta ili potrebitih dozvola, i to čak na pogrešnoj lokaciji. Očito je kako gospodi iz HDSSB-a zakoni ove države ne predstavljaju ništa, te su im jedine investicije na području općine Darda nelegalne građevine koje se pojave samo kada se približavaju izbori.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se