Obnovljene ulice Sv. Ivana Krstitelja i Braće Radića u Dardi

Članak objavljen: 02.10.2009.

Obnovljene ulice Sv. Ivana Krstitelja i Braće Radića u Dardi

U posljednjih nekoliko dana odvijali su se radovi u dvije ulice u Dardi. Riječ je o dijelu ulice Sv. Ivana Krstitelja, od raskrižja sa njenim jednosmjernim dijelom do raskrižja sa ulicom Ljudevita Gaja (pristupna cesta za Osječku obilaznicu). Isto tako, obnovljena je ulica Braće Radića (ulica kraj Konzuma prema Đoli).

Radovi na tim dvjema ulicama su bili neophodni zbog njihovoga lošeg stanja. Zbog povećane količine prometa, nakon izgradnje pristupne ceste prema Osječkoj obilaznici, neophodno je bilo obnoviti dio ulice Sv. Ivana Krstitelja. Obnovljena cesta će svakako donijeti olakšanje Darđanskim vozačima koji se više neće morati brinuti za izbjegavanje oštećenja na samoj prometnici.

Podsjećamo kako je ovo samo privremeno riješenje do realizacije projekta novoga uređenja centra Darde koji će obuhvaćati ulicu Sv. Ivana Krstitelja (od raskrižja sa ulicom 135. Baranjske brigade do crkve Sv. Ivana Krstitelja), i ulicu 135. Baranjske brigade. Projekt izgradnje centra Darde u svoju će relizaciju moći krenuti nakon izgradnje kanalizacijskog sustava.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se