Obnovljene ulice u Dardi

Članak objavljen: 17.11.2013.

Obnovljene ulice u DardiNakon završetka izvođenja radova na fekalnoj kanalizaciji, kao što je i obećano, obnovljeno je nekoliko ulica u Dardi u punom profilu (Ivana Meštrovića, Šandora Petefija, Marka Marulića, A.G. Matoša, Kralja Dmitra Zvonimira, S.S. Kranjčevića i Vladimira Nazora).

Najveći radovi su se odvijali u ulici Šandora Petefija gdje je, uz obnovu kolnika u punom profilu, izgrađen i novi nogostup, novi mostovi za pristup kućama te je uređena kanalska mreža čime se riješio dugogodišnji problem sa oborinskim vodama u toj ulici.

Sa daljnjom obnovom ulica nastaviti će se u 2014. godini, s obzirom na približavanje sve hladnijih dana i nepovoljnih uvjeta za izvođenje radova.

“Iznimno mi je drago što smo uspjeli i ove godine obnoviti veliki dio ulica u općini. Posebno mi je drago što smo napokon uspjeli riješiti dugogodišnji problem oborinskih voda u ulici Šandora Petefija. Primarna ideja je bila da u toj ulici kompletno zacijevimo kanale i proširimo cestu, no zbog troškova izmještanja infrastrukture od oko 2 milijuna kuna, od toga se, zbog nedostatka sredstava, odustalo. Odlučili smo taj problem riješiti novom kanalskom mrežom, uz koju smo, u potpunosti izgradili i novi nogostup koji je u toj ulici, isto tako, bio problematičan. Sa obnovom ostalih ulica u općini Darda, nastaviti ćemo slijedeće godine.”, izjavio je načelnik Vukoje.


POGLEDAJTE FOTOGALERIJU


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se