Održano snimanje glazbene emisije “Lijepom našom” u Dardi

Članak objavljen: 26.10.2011.

Darda domaćin glazbene emisije Lijepom našomPrvi puta u povijesti općine Darda održano je javno snimanje glazbene emisije “Lijepom našom”.

Iako primarno zamišljena da se snima u Osijeku, iznimnim naporima, ustrajnim nagovaranjima i lobiranjem od strane načelnika Ante Vukoje, snimanje je održano u Dardi u sportsko-nastavnoj dvorani. Dvorana nije bila dovoljna za sve one koji su htjeli sudjelovati u ovome, za općinu Darda, velikome glazbenom događaju.

Kako se emisija emitirala na državnoj televiziji, općina Darda, njena kulturno umjetnička društva i svi mještani dobili su najljepšu moguću promociju, te se za općinu Darda čulo u cijeloj Hrvatskoj.

Ova emisija je ostala zapamćena po još jednom detalju, a to je fantastično pjevanje našega načelnika Ante Vukoje koji je svojom izvedbom zaradio ogroman pljesak nazočnih, a njegova izvedba pjesme “Kad procvatu jabuke” i danas je popularna i često pregledavana na Youtube-u.

Održavanjem glazbene emisije “Lijepom našom” u Dardi, naša općina i Baranja su dobile najbolju moguću promociju, te smo sigurni kako ovo nije posljednji puta da se ova emisija održala u našoj općini.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se