Općina Darda primjer korištenja EU fondova

Članak objavljen: 22.04.2013.

Općina Darda primjer korištenja EU fondovaOpćina Darda postala je primjerom korištenja Europskih fondova u Republici Hrvatskoj što dokazuje i najnoviji nastavak emisije “Putem Europskih fondova” Hrvatske Radiotelevizije (HRT-a). Reportaža je napravljena o realiziranom projektu izgradnje sustava oborinske odvodnje u općini Darda sufinanciranog putem IPARD fonda sredstvima Europske Unije.

“Najbitnija stvar je priprema projekta i riješeni imovinsko-pravni odnosi. Dakle, sve birokratske prepreke moraju biti riješene. Za razliku od ostalih projekata koje nominiramo pri nadležnim ministarstvima i gdje se neki problemi mogu rješavati u hodu, kod europskih projekata to nije slučaj gdje sve mora biti strogo definirano i riješeno i ne postoji mogućnost dodatne izmjene ili dopune.”, izjavio je načelnik općine Darda, Anto Vukoje.

Ovo je još jedno veliko priznanje općini Darda i velikim naporima koji se ulažu u unaprjeđenje kvalitete života u općini. Napomenimo kako je ovo samo jedan u nizu od projekata koje će općina Darda nominirati pri EU fondovima i vjerujemo kako ovo nije posljednji puta da se općina Darda prikazuje u ovoj emisiji.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se