Predstavljeni kandidati HDZ-a za općinu Darda i Osječko-baranjsku županiju

Članak objavljen: 06.05.2013.

Predstavljeni kandidati HDZ-a za općinu Darda i Osječko-baranjsku županijuU subotu, 04.05. u kino sali u Dardi održano je predstavljanje kandidata HDZ-a za općinu Darda i Osječko-baranjsku županiju.
Nakon predstavljanja liste za općinsko Vijeće općine Darda, predstavljen je kandidat Hrvatske Demokratske Zajednice za načelnika općine Darda – g. Anto Vukoje, kandidat za donačelnika – g. Antonio Branilović i kandidat za župana Osječko-baranjskog g. Goran Ivanović-Lac.

U svome obraćanju mnogobrojnim okupljenima, Anto Vukoje je istaknuo kako je lista za općinsko Vijeće upravo ono što našoj općini i treba, a to je spoj iskustva i mladosti.
“Moramo dati našim mladima priliku, to je naša dužnost. Ne smijemo im okrenuti leđa kao što to čini ova Vlada na čelu sa SDP-om. Mladi su naša budućnost i u nama “seniorima” će uvijek imati veliku potporu.”, izjavio je Vukoje.

“U proteklih 8 godina izvukli smo našu općinu Darda iz ponora. Od općine dužnika, stvorili smo općinu koja niti jednom više nije završila godinu u minusu. Upravo, na osnovu toga, izborili smo se i za sredstva iz Europske Unije. Od općine u kojoj ste ulice sa javnom rasvjetom mogli nabrojati na prste jedne ruke, stvorili smo općinu u kojoj skoro sve ulice imaju javnu rasvjetu. Od općine u kojoj više od pola ulica nije bilo asfaltirano, stvorili smo općinu u kojoj nema neasfaltiranih ulica.

Izgradili smo poslovnu zonu, investiciju vrijednu 9,5 milijuna kuna. Moji političkim protivnici tvrde da ona zjapi prazna, a ja im poručujem da odu pregledati vid i nabave naočale na moj račun, pa neka dođu sa mnom do zone i ponovno pogledaju. U poslovnoj zoni zaposleno je 50 radnika sa područja općine Darda. Ako zona zjapi prazna, neka mi gospoda izvole objasniti gdje to onda ti ljudi rade?

Kada bih govorio o svemu što smo napravili u općini Darda, ne bih do sutra sišao sa pozornice jer toga ima jako puno, ali naglasiti ću samo ono najbitnije: poslovna zona – 9,5 milijuna kuna, oborinska kanalizacija – 7 milijuna kuna, fekalna kanalizacija 27,5 milijuna kuna, nova kuhinja u vrtiću – 200 tisuća kuna, 250 tisuća kuna godišnje za novu Crkvu, 1,5 milijuna kuna za udruge i klubove, stipendije za sve studente itd. Dovoljno je pogledati naše plakate i svima će biti jasno koliko toga je učinjeno i koliko toga će se učiniti u našoj općini Darda.

Ono što vam nudim, ja kao načelnik i HDZ kao stranka, je rad i razvoj naše općine Darda. Mi ne nudimo prazna slova na papiru, ne volimo puno pričati, već volimo zasukati rukave i prionuti poslu. Drugi to ne znaju, pa obećavaju ono što već u općini Darda postoji, odnosno, ono što smo već mi napravili. To dovoljno govori o njihovoj nesposobnosti i bezidejnosti.

Smjer koji vam mi nudimo, je smjer novih projekata i novih ulaganja!”, naglasio je sadašnji i budući načelnik Vukoje.

U svome obraćanju nazočnima, kandidat za Osječko-baranjskog župana, Goran Ivanović-Lac, naglasio je kako je došlo vrijeme da se stane na kraj jednoj promašenoj politici inata zvanoj HDSSB jer je ta stranka, svojom politikom “Za svoje!”, ali džepove, osiromašila nekada jedan od najbogatijih krajeva Hrvatske.

Atmosfera koju smo osjetili u kino sali tu večer nam daje dodatnu snagu za još jednu pobjedu na izborima, te još ljepšu i razvijeniju općinu Darda!


POGLEDAJTE FOTOGALERIJU


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se