Radovi na kanalizaciji u punom jeku

Članak objavljen: 19.04.2013.

Radovi na kanalizaciji u punom jekuRadovi na 2. fazi kanalizacije, u Dardi, neumorno se nastavljaju, te se izvode na nekoliko lokacija istovremeno. Ukoliko je suditi prema dosadašnjoj brzini izvođenja, radovi bi mogli biti završeni na vrijeme. Podsjetimo, 2. faza fekalne kanalizacije u općini Darda je financijski najizdašnija i iznosi 17,5 milijuna kuna.

“Zadovoljan sam načinom na koji se trenutno izvode radovi na fekalnoj kanalizaciji, a učestalo dobijam i pozitivne reakcije naših mještana. Ne bih se mogao ni usuditi usporediti izvođenje radova u drugoj i prvoj fazi kanalizacije jer to je razlika, kao što se kaže, nebo i zemlja.
Što se tiče prve faze kanalizacije, tu nas je dotukao famozan zakon o javnoj nabavi koji, manje-više, kaže kako je najjeftinija ponuda ujedno i najbolja i da mora biti prihvaćena, što se na primjeru izgradnje prve faze kanalizacije u općini Darda pokazalo potpuno netočnim. No, mi smo doskočili i tome. Uskoro će biti aktivirane zadužnice, te će biti otklonjeni nedostaci u sanaciji cesta prilikom izgradnje prve faze kanalizacije. Sama sanacija ide isključivo na trošak izvođača prve faze kanalizacije u Dardi.”
, izjavio je načelnik Vukoje.

Posljednja ulica koja će biti obuhvaćena radovima, u ovoj drugoj fazi fekalne kanalizacije, biti će ulica Šandora Petefija, koja će, uz fekalnu, dobiti i oborinsku kanalizaciju čime će se riješiti problem oborinskih voda u toj ulici.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se