Sportske igre Mladeži HDZ-a “Đola 2010.”

Članak objavljen: 12.06.2010.

Sportske igre Mladeži HDZ-a Đola 2010.

Sportsko-rekreacijski centar “Đola” ,u Dardi, u subotu, 12.lipnja, bio je poprište već tradicionalnog malonogometnog turnira i druženja Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije.

U Dardi se okupilo više od 250 članova Mladeži iz ogranaka diljem Osječko-baranjske županije, a na samom malonogometnom turniru sudjelovalo je 16 ekipa.

Osim sudionika, druženju su nazočili i mnogi gosti: predsjednik ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije i ministar branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, dopredsjednik ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije i državni tajnik u ministarstvu unutarnjih poslova Ivica Buconjić, predsjednik OO HDZ-a Darda i načelnik Općine Darda Anto Vukoje, te velik broj članova ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije.

Iako je glavni događaj bio malonogometni turnir koji je ujedno već postao i stvar prestiža među ograncima, najbitnija je bila dobra zabava.
Malonogometne utakmice pružile su nam zanimljiv nogomet, pregršt golova i odličnu igru bez obzira na nesnosnu vrućinu., no ipak najneizvjesnije je bilo u samim završnicama, polufinalu i finalu.
U finale su se plasirale ekipe Našica i Đakova, dok su za treće mjesto razigravale ekipe Višnjevca i Osijeka.
Višnjevac je u utakmici za treće mjesto uvjerljivo svladao ekipu Osijeka rezultatom 6:2, dok je u finalu slavila ekipa Đakova rezultatom od 1:0 protiv ekipe Našica.
Osim nagrada ekipama za osvojena mjesta, dodjeljene su i nagrade najboljim pojedincima, pa je tako nagradu za najboljeg igrača turnira dobio Antun Pintar (Osijek), za najboljeg strijelca Marijan Mihaljević (Višnjevac), dok je za najboljeg vratara nagradu dobio Marko Zdunić (Đakovo).
Nakon završenog natjecanja druženje je nastavljeno uz prigodan domjenak, a mnogi su iskoristili lijepo vrijeme za kupanje u Darđanskom jezeru.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se