Sportski susret MHDZ-a “Đola 2007.”

Članak objavljen: 09.06.2007.

Sportski susret MHDZ-a Đola 2007.

Na sportsko-rekracijskom centru Đola, u Dardi, održan je 2. sportski susret MHDZ-a “Đola 2007.”, u organizaciji Mladeži HDZ-a Županijskog odbora Osječko-baranjske županije te Mladeži HDZ-a Općinskog odbora Darda.
Glavni događaj sportskog susreta je, svakako, bio malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo 13 ekipa. Najuspješnija je bila ekipa “MHDZ-a Višnjevac” koja je osvojila 1. mjesto pobijedivši u finalu momčad “MHDZ-a Darda” sa 3:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa “MHDZ-a Osječko-baranjske županije” pobijedivši ekipu “MHDZ-a Donji Miholjac”.

Isto tako, uručene su i nagrade najboljim pojedincima (igraču, strijelcu i vrataru). Da cijelo natjecanje protekne u savršenom redu pobrinuo se sudac g. Mario Burek koji je, unatoč teškim vremenskim uvjetima, besprijekorno sudio sve malonogometne susrete. Samom susretu nazočilo je oko 240 članova, najviše iz redova Mladeži.

Susretu su nazočili i visoki dužnosnici županijskih i općinskih odbora HDZ-a među kojima su državni tajnik u MUP-u g. Buconjić, predsjednik ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije g. Ivić, predsjednik GO HDZ-a Osijek g. Kovačević, te predsjednik OO HDZ-a Darda g. Vukoje. Tijekom susreta upriličen je prigodan domjenak za sve sudionike i goste sportskog susreta koji su oduševljeni ljepotom Đole i prijemom domaćina najavili svoj dolazak i iduće godine.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se