Sportski susret MHDZ-a “Đola 2008.”

Članak objavljen: 12.07.2008.

Sportski susret MHDZ-a Đola 2008.

U organizaciji Županijskog odbora MHDZ-a Osječko-baranjske županije i Općinskog odbora MHDZ-a Darda, održan je već sada tradicionalni malonogometni turnir te susret Mladeži HDZ-a na sportsko-rekreacijskom centru Đola. Samom susretu nazočilo je više od 200 članova Mladeži i visokih stranačkih dužnosnika. Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa. Natjecateljskog žara svakako nije nedostajalo, te se tako na samim utakmicama moglo vidjeti pregršt atraktivnih poteza i zgoditaka.

Nakon prošlogodišnjeg finala, ove godine je prvo mjesto osvojio domaćin, ekipa Darde, pobijedivši u finalu ekipu Donjeg Miholjca rezultatom od 3:0, no razočaranja osvojenim drugim mjestom među igračima Donjeg Miholjca nije bilo, jer je ipak bit cijelog turnira bila dobra zabava. Treće mjesto osvojila je ekipaOsijeka pobijedivši ekipu Koške u utakmici za treće mjesto. Najbolji strijelac bio je Vanja Kovač iz ekipe MHDZ-a Darda koji je isto tako proglašen i za najboljeg igrača turnira, dok je najboljim vratarem proglašen vratar iz ekipe Osijeka.
Nakon ručka i odigranog turnira nastavilo se druženje članova Mladeži tijekom cijelog poslijepodneva od kojih su mnogi potražili osvježenje u Đolskom jezeru.
Treću godinu zaredom Darda se pokazala kao odličan domaćin što dokazuje i sve veći broj sudionika koji raste iz godine u godinu, te se već željno iščekuje slijedeća godina i sportski susret MHDZ-a “Đola 2009.”.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se