Trostruko slavlje HDZ-a u općini Darda

Članak objavljen: 26.05.2014.

Trostruko slavlje HDZ-a u općini Darda

Nakon završenih izbora za EU Parlament, te Vijeća Mjesnih odbora Darda i Mece, HDZ u općini Darda imao je velikih razloga za slavlje. Naime, HDZ je odnio pobjedu na “sva tri fronta” i time se učvrstio kao najjača i najstabilnija politička stranka na području općine Darda.

Općinsko Vijeće općine Darda je zbog uštede donijelo odluku da se istovremeno, uz izbore za EU parlament, održe i izbori za Vijeća Mjesnih odbora. Hrvatska Demokratska Zajednica je predala kandidacijske liste za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora Darda i Vijeća Mjesnog odbora Mece.

HDZ je na izborima, za članove Vijeća Mjesnog odbora Darda odnio pobjedu sa osvojenih 45,13% glasova, za članove Vijeća Mjesnog odbora Mece sa 51,87% glasova, te na izborima članova u EU parlament sa 32,67% glasova.

“Moram priznati kako smo ovakve rezultate očekivali i sretan sam što su mještani, i Darde, i Meca prepoznali naš rad. Vjerujem kako su i dobri rezultati za EU Parlament samo uvod u još bolji rezultat na parlamentarnim izborima, kada ćemo napokon smijeniti ovu nesposobnu Vladu, a time i lakše ostvarivati naše projekte na području općine Darda.”, izjavio je predsjednik HDZ-a općine Darda – Anto Vukoje.

Detaljniji pregled rezultata izbora članova u Europski Parlament, u općini Darda, pogledajte OVDJE.


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se