Uskoro završetak obnove krovišta srednje škole u Dardi

Članak objavljen: 25.04.2013.

Uskoro završetak obnove krovišta srednje škole u DardiObnova krovišta nekadašnje srednje škole u Dardi, koja je počela još 2012. godine, bliži se svome kraju. Investicija je to vrijedna 776 tisuća kuna, a financirana je sredstvima pomoći iz Državnog proračuna RH, dok je općina Darda utrošila oko 45 tisuća kuna na ishođenje pripadajuće dokumentacije.

Obnova nekadašnje srednje škole će se nastaviti i nakon obnove krovišta gdje će se, u prvom redu, krenuti sa obnovom kompletne fasade, a zatim sa obnovom unutrašnjosti.

“Drago mi je što će napokon naša kulturno-umjetničko društva i udruge imati reprezentativan prostor u kojem mogu neometano obavljati svoje aktivnosti. Nadam se kako ćemo u što skorije vrijeme stići završiti sve predviđene radove na samoj zgradi.”, izjavio je načelnik Vukoje.

Općina Darda je zgradu srednje škole, koja je bila u poprilično trošnom stanju, otkupila od Osječko-baranjske županije za vrtoglavih 1,4 milijuna kuna unatoč obećanjima tadašnjeg župana prema kojima je zgrada nekadašnje srednje škole trebala pripasti općini Darda za 1 kunu.


POGLEDAJTE FOTOGALERIJU


Kontakt

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
Općinski odbor Darda

Sv. Ivana Krstitelja 116A
31326, Darda

e-mail: hdz@hdz-darda.com

Učlani se